Over

Hallo, leuk dat jij onze site bezoekt. Heb jij besloten af te rekenen met een ongezonde leefstijl? 

Maak dan kennis met ons, Willem en Evelien de Wit, initiatiefnemers achter VanBitterNaarZoet.

Wij gaan er voor om samen met jou een meer dan voortreffelijke weg te bewandelen. Een weg naar heelheid.

Wij denken dat onze, door de jaren heen opgebouwde kennis, ervaring en inzichten, jou handvatten bieden om een gezonde manier van leven aan te leren.    

God wil niet dat wij ziek worden!

Het zaad om te komen tot VanBitterNaarZoet in haar huidige vorm is al rond 2010 gezaaid. Door gezondheidsproblemen bij mij, Willem, werd er in de gemeente waar ik kerkte met mij gebeden voor genezing en werden profetieën over mijn genezing uitgesproken.

Naarmate genezing uitbleef, zijn Evelien en ik ons meer gaan verdiepen in het fenomeen genezing op gebed. We werden beiden geraakt door het boek “Een meer dan Voortreffelijke Weg” van Henry W. Wright.

Het lezen van “Een meer dan Voortreffelijke Weg” overtuigde ons ervan dat het Gods wil is dat wij niet ziek worden. 

Het probleem is dat wij ziekte niet begrijpen!

Het treft ons, dat we binnen christelijk Nederland schijnbaar genoegen nemen met het feit, dat er niet meer dan 5% van de mensen waarmee of waarvoor gelovig wordt gebeden, ook daadwerkelijk genezing vinden.     

Het probleem is niet, dat God niet zou willen of kunnen genezen, maar het probleem is dat wij ziekte niet begrijpen. 

Wij zijn tot het inzicht gekomen dat er binnen de kerken en gemeenten veelal wel wordt gebeden voor en met zieken, maar  dat er maar weinig wordt onderwezen over hoe wij ziekten kunnen voorkomen.

Wij zijn er klaar voor! Jij ook?

Evelien en ik zijn het Woord van God gaan bestuderen en zijn er steeds meer van overtuigd geraakt, dat God wil dat het ons goed gaat naar lichaam, ziel en geest.  

Inmiddels zijn wij in een fase van ons leven aanbeland, dat we ons volledig kunnen toewijden aan het onderwijzen en begeleiden van mensen die op zoek zijn naar heelheid in hun leven.

Wij geloven in de kracht van samen.

Daarom kiezen wij ervoor ons onderwijs aan te bieden binnen de community VanBitterNaarZoet. Door lid te worden van de community krijg je automatisch ook toegang tot ons onderwijs en alle nieuwsfeiten die bijdragen aan het verkrijgen van het juiste inzicht. En natuurlijk kun je binnen de community contacten leggen met gelijkgestemden om elkaar te bemoedigen en aan te moedigen.  

Wij hopen dat wij jou kunnen helpen te leven in afhankelijkheid van God en Zijn Woord. Het niet langer gescheiden zijn van God  zal je zeker zicht geven op de weg naar heelheid.  

Gezond leven en rust en vrede ervaren

Wij ervaren rust en vrede omdat ons leven in balans is. Wij proberen te leven naar de wil van God. Dat wil jij toch ook?
Scroll naar top