De kracht van verbinden

verbinden van mensen

Wij mensen moeten dagelijks wel tot 30.000 keuzes maken. Maar gelukkig maak je een groot deel van die keuzes intuïtief. DE grote keuzestress beperkt zich tot die vragen die wat meer van onze aandacht verdienen. Vragen die bepalend zijn voor de richting van ons leven. Ook de grote zingevingsvragen horen daarbij.

Om dit soort vragen op een goede manier te kunnen beantwoorden, is het belangrijk dat je leeft vanuit een overtuiging die jij kunt omarmen.

Leef je vanuit de christelijke overtuiging, kun je de Bijbel raadplegen. Wij zien de Bijbel als de handleiding voor ons leven, dus ook voor het vinden van antwoorden op vragen die we allemaal op onze levensweg tegen kunnen komen. De Bijbel is een rijk boek, maar ook een boek vol geheimenissen. Geheimenissen die inzichtelijk zullen worden als je daadwerkelijk van God houdt. Dan kan er een proces beginnen van geestelijke groei.

Het staat al in de heilige boeken: “Geen mens kent Gods wijze plan, geen mens heeft het bedacht of begrepen. Maar God heeft zijn plan bekend gemaakt aan de mensen die van hem houden. Zo wilde God het.” 1 Korintiërs 2:9

Eigenlijk is de weg die we gedurende ons aardse leven bewandelen één grote leerschool.   

 

Wij lopen deze weg al even en zijn rijk gezegend met kennis, inzichten en ervaring in het proberen te leven naar de wil van God.

Scroll naar top