Ons aanbod

Leefstijl

Aandacht voor leefstijl

Leefstijl is een onderwerp dat al een tijdje ruime belangstelling geniet. Niet zo gek natuurlijk, want gezondheid is waarschijnlijk ook voor jou een belangrijke voorwaarde voor een waardevol leven.
Je weet vast wel dat een ongezonde leefstijl sterk bijdraagt aan het ontwikkelen van ziekten en een slechte lichamelijke en geestelijke conditie.

Neem je daar genoegen mee of reken je af met een ongezonde leefstijl?

Ja, dat besluit kun je nemen! Want ondanks het feit dat je geen controle hebt over het krijgen van ziekte, kun je er wel degelijk meer invloed op uitoefenen dan je denkt.

De invloed die je kunt uitoefenen ligt opgesloten in jouw leefstijl. Door er een gezonde leefstijl op na te houden, zul je meer weerstand opbouwen.

Als je er voor kiest op weg te gaan naar een gezonde leefstijl, laat je dan helpen door iemand die weet waar hij het over heeft. Veranderen van leefstijl is niet zomaar even een knop omzetten. Wil je een blijvend resultaat boeken, zul je moeten werken aan een verandering van je denken.

Uit eigen ervaring weet ik dat je tijdens zo’n veranderingsproces te maken krijgt met allerlei verleidingen en obstakels.

 

Samen op weg naar een gezonde leefstijl

In het leefstijltraject “Samen op weg naar een gezonde leefstijl” worden jou bouwstenen aangereikt, waarmee jij een goed fundament kunt leggen onder jouw gezonde leefstijl. Een fundament waar jij op verder kunt bouwen zonder terug te vallen in de oude gewoonten.

Ons aanbod in corona-tijd.

Oorspronkelijk boden wij drie verschillende trajecten aan: Thuisparty, Workshops op een door ons gekozen locatie en een individueel traject.

De maatregelen die we, in verband met Covid-19, in acht moeten nemen, maken het voor ons onwerkbaar. 

Rijp beraad en gebed heeft ons doen inzien dat we met hetgeen wij te bieden hebben, juist in een tijd dat de wereld in de greep van het Covid-19 virus is, moeten blijven aanbieden.

 

Scroll naar top