Een christelijke manier van leven.

Of je nu gelooft of niet!

Ieder van ons, dus ook jij, kunt er niet omheen dat het leven hier op aarde eindig is. Dat zal bij jou ook wel eens de vraag oproepen : 

“Waarom en waartoe leef ik” en “Is er leven na de dood?”

Voor het vinden van een antwoord op dat soort vragen zul je eerst voor jezelf misschien wel de belangrijkste vraag moeten stellen:

“Aan welke bron zoek ik mijn antwoorden?”

Tijdens ons aardse leven krijgen we met een breed scala aan gebeurtenissen te maken. Goede en mooie gebeurtenissen maar helaas ook met zeer vervelende gebeurtenissen. 

Het leven kan daardoor gecompliceerd zijn omdat we niet altijd antwoorden weten te vinden. Voor het vinden van die antwoorden hebben we een bron en elkaar hard nodig. Trouwens niet zo vreemd als je bedenkt dat we  sociale wezens zijn.  

De bron van waaruit we leven.

Om zin te geven aan dit aardse leven en antwoorden te vinden op de vele vragen die ons bezig houden, hebben we een kader nodig waarbinnen we die antwoorden zoeken. 

Het christelijke geloof biedt zo’n kader.

Ik ben ervan overtuigd dat ook jij gelooft!  Maar geloven op zich is een vaag begrip. Geloven op zich moet ook niet het doel zijn. Geloven is nodig om in verbondenheid met de Schepper te leven. Ik zou je dan ook willen vragen:

“Waarin geloof jij?”

Wat kenmerkt een christelijke manier van leven?

Een christelijke manier van leven kenmerkt zich door toewijding en gehoorzaamheid aan God. Grote woorden, uitgesproken in een wereld die steeds meer van God is losgeraakt. Je merkt in de praktijk van alledag dat de wereld waarin jij en ik geplaatst zijn, andere antwoorden aanreikt dan die je in geloof zou moeten willen maken.

Wil je echt de vruchten van geloof ervaren?

Ik geloof dat ook jij anders wilt leren omgaan met het thema ziekte en gezondheid. Ook jij wilt geheeld worden van ziekte en natuurlijk wil je ziekte voorkomen. Daarom nodig ik je uit Jezus aan te nemen als jou Redder en Bevrijder. Neem Hem tot voorbeeld en laat je geloof groeien tot een manier van leven. Je zult bemerken dat wanneer je er aan werkt, je net als Jezus in gehoorzaamheid aan God de Vader kunt leven. Er zal zich een meer dan voortreffelijke weg voor je zal ontsluiten. Een weg waarop je deel zult krijgen aan de beloften die God ook voor jou apart heeft gezet. 

Heb je vragen die schreeuwen om een antwoord? Ik nodig je uit je vraag of vragen via het contactformulier bij mij bekend te maken. Ik zal je dan zo spoedig mogelijk antwoorden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top